1, 2, 3, RÖTT LJUS!

Ett trafikäventyr för dig i förskoleklass och lågstadiet

1, 2, 3, RÖTT LJUS! är en föreställning för hela familjen, men riktar sig främst till barn mellan 6-10 år. Föreställningen har ett lärandesyfte kring ämnena trafik och miljö!


En vanlig dag i en solig stad. Fåglarna kvittrar, vuxna är på väg till jobbet och barnen går till skolan. Trafiken rullar på. Men plötsligt slocknar trafikljusen... en dimma lägger sig över staden. Det blir svårt att se. Ingenting är längre som det ska. Vad är det egentligen som rör sig i dimman? Spänn fast säkerhetsbältet och häng med oss på ett spännande äventyr! Nu kör vi!

Urpremiär: 22 september 2018 i Österåkers kommun under Europeiska trafikantveckan

Målgrupp: 6-10 år

Längd: 30 min

Manus & regi: Ensemblen  

Skådespelare: Andreas Bertholdsson, Julia Frohn, Anna Hemström, Ida Myhrman, Alicia Papari/Johanna Kolflaath

Musik: Mia Blomberg 

Producent: Andreas Bertholdsson

Affisch: Julia Frohn

Turnéinfo

Längd: 40 min

Max publikantal: 60 barn + vuxna

Pris: kontakta oss för offert

Scen: 5m x 5m inkl. publikplatser

El: 1 vanligt eluttag

Kontakt: Andreas Bertholdsson | info@teaterkanske.se 

Sagt om föreställningen:

“Föreställningen var extremt genomarbetad och genomtänkt och innehöll inslag av kunskap, komik och interaktion som gjorde det givande för både barn och vuxna. Kan varmt rekommendera föreställningen!”


- Josefine Wigström, projektledare Europeiska trafikantveckan i Österåker kommun”Teater Kanskes föreställning 1, 2, 3, RÖTT LJUS! är gjord med engagemang och entusiasm där publiken verkligen är det viktigaste och deltog i handlingen på ett mycket bra sätt. Som publik drogs man in snabbt i föreställningen, en föreställning som inte bara var intressant men som också har ett viktigt budskap för barnen (...): trafikvett är viktigt!”


- Kajsa Ljusegren, representant för Riksteatern Vilja Produktion